ברשותי חשבון פייפל שפתחתי במהלך הקורס שלכם לפני כחצי שנה עבור פעילות החברה שבבעלותי. את בקרת הפעילות הכספית בחשבון מבצעת מנהלת החשבונות של החברה.
ברצוני לבצע קניות ורכישות פרטיות אך נמנעתי מכך עד כה מכיוון שאינני היחיד הנחשף לפעילות באיביי ופייפל בחשבון החברה.
חשוב לי לדעת מהיא הדרך הנכונה לפעול כדי לא ליצור בעיות שאינני מודע אליהן עדיין. להלן האפשרויות שאני שוקל כעת:
1. הזנת מספר כרטיס אשראי נוסף באותו החשבון בפייפל (גם הוא רשום על שמי עם אותה ת.ז. כתובת וכ’ו, אך הוא פרטי לחלוטין) ולשייך אותו לאותו חשבון באיביי. אפשרות זו מחייבת אפשרות למדר את הגישה לפעילות על הכרטיס הפרטי? אוכל להגדיר הרשאה בחשבון בפיפל לשימוש בכרטיס האישי? יש אפשרות לחסום פעילות באיביי לכרטיס מסויים בחשבון הפייפל המקושר אליו?
2. פתיחת חשבון פייפל חדש עבור כרטיס האשראי הפרטי עם אותו השם וכתובת בעל הכרטיס כמו הכרטיס מטעם החברה. ושיוך כרטיס זה גם לשימוש באותו חשבון באיביי כדי להנות מהמוניטין שצברה החברה בפעילות שלה באיביי (החברה בבעלותי).
3. פתיחת חשבון פייפל ואיביי נפרדים לחלוטין להפרדה מוחלטת. מלבד התסכול מכך שלא אוכל להנות מהרקורד בחשבון החברה החשש שלי הוא שפייפל יראו בכך התנהלות חשודה או לא רצויה?!
4. כל אפשרות אחרת מתאימה יותר ...
אשמח מאוד אם אוכל לקבל את המלצתכם בעניין.
המון תודה מראש,
תומר.