אני רוצה לשלם לאתר דרופשיפינג, אני נכנס לפייפל על מנת לשלם והלקוח גר בארצות הברית, שאני לוחץ על שינוי הכתובת זה נותן יכולת לשנות הכל חוץ מהארץ, זה משאיר ישראל.. מה עושים במצב כזה?
לא הבנתי איך הגעת למצב שאתה צריך לשנות מדינה.
אתה למעשה מזין את כתובת הלקוח??
אין שם כתובת לחיוב שזה אתה וכתובת למשלוח??
אם אין אני מציע לך לעבור לאתר פחות חובבני
לא להעביר לספקים סינים כסף ב SHERED EXPENSESS
כי במידה ותהיה בעייה אתה לא תוכל לפתוח דיספיוט ולמעשה הספק יכול לשלוח לך טוסטר מעוך ולא תוכל לעשות כלום
תן לי לינק לפרטי לאתר שאתה מסתבך איתו אני יינסה לעזור לך
Nisan - 30 אוגוסט 2010 06:55 AMלא הבנתי איך הגעת למצב שאתה צריך לשנות מדינה. אתה למעשה מזין את כתובת הלקוח?? אין שם כתובת לחיוב שזה אתה וכתובת למשלוח?? אם אין אני מציע לך לעבור לאתר פחות חובבני לא להעביר לספקים סינים כסף ב SHERED EXPENSESS כי במידה ותהיה בעייה אתה לא תוכל לפתוח דיספיוט ולמעשה הספק יכול לשלוח לך טוסטר מעוך ולא תוכל לעשות כלום תן לי לינק לפרטי לאתר שאתה מסתבך איתו אני יינסה לעזור לך
לא הבנתי איך הגעת למצב שאתה צריך לשנות מדינה. אתה למעשה מזין את כתובת הלקוח?? אין שם כתובת לחיוב שזה אתה וכתובת למשלוח?? אם אין אני מציע לך לעבור לאתר פחות חובבני לא להעביר לספקים סינים כסף ב SHERED EXPENSESS כי במידה ותהיה בעייה אתה לא תוכל לפתוח דיספיוט ולמעשה הספק יכול לשלוח לך טוסטר מעוך ולא תוכל לעשות כלום תן לי לינק לפרטי לאתר שאתה מסתבך איתו אני יינסה לעזור לך
תודה ניסן, הסתדרתי אחרי התשלום הועברתי לאתר ושם היה ניתן להגדיר את הכתובת למשלוח.