ברוך הבא, אורח!! אנא בצע כניסה או הרשמה

יש לבצע כניסה או הרשמה על-מנת להשתתף בדיונים באתר

פיי פאל - כניראה שהגיע הזמן לתביעה ייצוגית עולמית
פורסם: 30 אוגוסט 2010 03:36 PM   [ התעלם ]
חבר מומחה
RankRankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1625
הצטרף  2008-10-07

שלום לכל החברים בפורום

אני כמוכר איביי וותיק כבר שנים ניתקל בסיפורים שונים על איך שפיי פאל
החליטו ביום בהיר ונהדר אחד לסגור חשבונות ולמעשה תקעו עסקים שלמים עד לרמות של פשיטת רגל

אני באופן אישי עברתי מכה לא קטנה עם פיי פאל לפני שנה כאשר בקריסמיס האחרון
הם עשו זיכויים ללקוחות שקיבלו מוצרים על ימין ועל שמאל ואפילו שהיה לי הוכחת דליברי על כל מוצר ומוצר

אני האמת באופן אישי החלטתי פשוט לחתוך את הנגע שניקרא פיי פאל
אני לא מוכן שמישהו יכניס לי את היד לכיס וייתעלל ויעשה ככל העולה על רוחו

כמה אנשים כאן בישראל קיבלו את ההודעה?? “אנחנו אוהבים אותך ורוצים בטובתך אבל אתה מסוכן לנו
ואנחנו רוצים להפקיד את הכסף שלך לקופת גמל ולתפור על הגב שלך עמלות מטורפות
ולטובת העיניין אנחנו זקוקים לכסף שלך ל180 יום
אז בקיצור ההחלטה היא סופית ולך חפש מי שינענע אותך”

אני מתנצל מראש על הלעג והשפה הבוטה אבל אני ניתקלתי גם כאן בפורום במאות אנשים שניסגרו או ניתפסו להם כספים ללא סיבה
והכי מטריף שאף אחד גם לא מסביר איך ולמה

חברים שימו לב
חברת איביי אם כל הכבוד לה
לא יכולה לחייב אותנו לעבוד עם פיי פאל (פיי פאל שייכת לאיביי)

הכספים שלנו עם PayPal, הכסף שלך מופקד לתוך חשבון PayPal, אשר PayPal לגמרי שולט בו.
מאחר ש PayPal הוא לא בנק, הם לא צריכים לעמוד בתקנות הבנקאות הפדרלית. תקנות אלה נועדו לסייע לאדם הממוצע למנוע בעיות כמו הקפאת חשבונות לממשך שבועות או חודשים ללא כל הסבר.

למרבה הצער, Paypal באופן שגרתי מקפיאה חשבונות ללקוחותיה עבור כמעט כל דבר,
בלי שום אזהרה.
ברגע שהחשבונות קפואים,או חסומים לעתים במשך חודשים ארוכים על ידי PayPal עם שום מפלט עבור הסוחר.
פשוט לסגור לך את העסק בלי הסברים ולעצור לך את הכסף לחצי שנה
מה שגורם לאפקט דומינו
כאשר חשבון PayPal הוא קפוא או חסום, זה משאיר את הסוחר ללא אמצעים כדיי לשלח את המוצרים עם דרופשיפינג או לקיים את ההזמנות.
ההזמנות או המכירות שביצענו באיביי נפתחים מולנו דיספיוטים בפיי פאל לאחר מכן על ידי הלקוחות, יצירת chargebacks על כל התשלומים
יוצרת יותר אשליה של פעילות הונאה מצידו של הסוחר.

בשורה התחתונה? אני ממליץ קיבינימט עם פיי פאל

ותבינו זה לא שאני לא עובד איתם - אני כן
אני פשוט נישבר לי מהצורה שהם טוחנים לי אלפי דולרים כל חודש על סתם ללא סיבה
ועוד תדברו יותר מידיי - ייסגרו לכם את החשבון

אני ניתקלתי בבלוג על פיי פאל עם סיפורי מצמררי שיער

אני ממליץ לכל מי שמוכר היום באיביי או שנחסם בעבר לאבטח את עצמו ולעבור לחשבון סוחר שנימצא תחת תקנות הבנק הפדראלי

מי שאין לו אפשרות לפתוח חשבון בנק בארה"ב
אני ממליץ לו לעבור ל Moneybookers שזה גם אמצעי תשלום שאיביי מקבלת

יש אפשרות להזמין כרטיס אשראי של Moneybookers שעם הכרטיס הזה אפשר להישתמש כדיי לנצל את הייתרה שיש בחשבון ה Moneybookrs שלך ניתן למשוך מהכספומט- כרטיס לכל דבר

שם אין לימיט כמו בפיי פאל שגורר השהיית חשבון האיביי
ואם סגרו לך את הפיי פאל ואתה פונה לאיביי להעלות את החשבון הם רואים שהפיי פאל שלך נחסם
ושולחים לך הודעה - קודם תפתור תבעייה שלך מול פיי פאל ואחר כך מולנו

למה להיתקע עם העסק

כבר עכשיו אני מציע להיכנס לאתר ולאשרר את עצמכם ווכבר ליצור אלטרנטיבה לפיי פאל
https://www.moneybookers.com

מי שמעוניין לשבת ולקרוא סיפורים מצמררי שיער
יכול לקרוא קצת בלינק הבא
http://www.aboutpaypal.org/home

יש שם מאות סיפורים
אני כבר מצפה בקוצר רוח שתהיה התארגנות עולמית מול הנגע הזה שניקרא פיי פאל
ואוליי איזה תביעה ייצוגית של מאות מליונים תאלץ אותם לעמוד בתנאים הפדראלים ולהגן על המליארדי דולרים שתפוסים להם ל חצי שנה ללא סיבה ועל ידי זה - לקריסת עסקים

פרופיל

פורסם: 30 אוגוסט 2010 06:23 PM   [ התעלם ]   [ # 1 ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  64
הצטרף  2008-06-24

שתי הערות על הנ"ל:
1. באוסטרליה העניין הגיע לבית משפט מטעם רשות ההגבלים, והוא פסק שאסור לאיביי לחייב אנשים וסוחרים לעבוד רק עם פייפל לכן הרבה משתמשים בשירות דומה שנקראה Paymate אבל לאו דווקא.
2. לגבי Moneybookers, מאז שאיביי עובדים איתם אני מציע גם אפשרות לשלם דרכם, אך עד היום משום מה אף אחד לא עשה זאת, כנראה משום שיש להם ברירה לשלם בפייפל ואז אין להם שום אינטרס לשלם דרך Moneybookers.

חתימה 

הבלוג שלי

פרופיל

פורסם: 01 ספטמבר 2010 04:33 AM   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר מומחה
RankRankRankRankRank
הצטרף  2008-10-07

בןא ניראה איך תגיב כשפיי פאל יעשו עלייך סיבוב וייסגרו לך את החשבון

כן הייתי פלטיניום עם מעל 5000 פידבקים חיוביים 99.1 חיובי וסגרו ללא סיבה

פשוט זה הקש ששבר את גב הגמל
למה מי הם שייסגרו לי את העסק?

אני קצת חמום עליהם כרגע אז התגובה שלי קצת עצבנית

סליחה מראש

פרופיל

פורסם: 01 ספטמבר 2010 08:05 AM   [ התעלם ]   [ # 3 ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  64
הצטרף  2008-06-24

שקראתי את התגובה שלך צחקתי מכאב. אין כמעט סוחר מצליח באיביי שלא חטף מהם מכות.
אני אישית קיבלתי מאיביי וגם מפייפל סטירות מצלצלות ושלוש פעמים נאלצתי להתחיל הכל מהתחלה. אתה מחזיק מערכת ובונה עליהם וזה מה שהם עושים לך ללא רחמים, ללא שאלות, ללא התראה, פשוט יורים בלי לבדוק אם אתה צודק.
הם זבל אנושי מהרמה הכי פחותה והם יודעים את זה. הם הפסיקו את איביי LIVE כבר מזמן כי הם יודעים שלא מחכים להם שם אוהדים רבים אלא סוחרים מתוסכלים ועצבניים שחלקם איבדו את מקור פרנסתם העיקרי.
האמת, אם החברה תתפרק לא יכאב לי הלב. לכל אחד יש תחליף, ואיך אומר המשפט בערבית (בתרגום): “כל כלב יגיע יומו”.

חתימה 

הבלוג שלי

פרופיל

פורסם: 01 ספטמבר 2010 10:25 AM   [ התעלם ]   [ # 4 ]
חבר מומחה
RankRankRankRankRank
הצטרף  2008-10-07

תראה אחי אנחנו עוד מהמנוסים כאן

יש את כל החדשים שאין להם מושג בכלל איך המערכת עובדת

אני פונה עכשיו לכל מי שניפגע ע"י פייפאל בצורה של סגירת חשבון ותפיסת כספים
או הלימיט של ה 180 יום שלפתע הם עושים זיכויים לאנשים על מוצרים שהלקוחות כביכול קיבלו

או כל מי שיש לו בעייה עם פיי פאל

עכשיו זה רישמי
בימים אלה ממש מתנהל איסוף חומר מכל מי שניפגע מפייפאל ברמה הנמוכה עד לחיסול הטוטאלי
תביעה ייצוגית בדרך לפיי פאל ומנהלים את התביעה משרד עורכי הדין בלינק הבא

http://www.freedweiss.com/

כל מי שניפגע ומעוניין להיכנס לרשימה מוזמן לפנות אליהם במייל שהנושא שלו “paypal low suit”
שיירשום את פרטיו המלאים ויציג את כל החומר וייספר את סיפורו וייצטרף לתביעה

זה לא חובה - בל אם אתם רוצים שייצא לכם משהו מהנזק שפייפאל עשו לכם - זה הזמן להצטרף

שיהיה לכולנו בהצלחה

פרופיל

פורסם: 01 ספטמבר 2010 02:05 PM   [ התעלם ]   [ # 5 ]
מנהל
RankRankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  5518
הצטרף  2007-02-12

ניסן - דבר איתי - יש לי מה לחדש לך. תתקשר.
אגב, אני מסכים עם רוב הדברים שהצגת - ואני חושב שהרצון של איביי ופייפל להמנע מהונאות ולמקסם שירות לקוחות הוא חיובי ונכון - אבל הדרך שהם עוזשים זאת פשוט גומרת את הלקוחות שלהם (שזה גם המוכרים - לא רק הקונים). בסוף זו התאבדות עצמית של החברה.
הם הבינו את זה באיביי לייב 2008 בשיקגו בצורה החזקה ביותר (הייתי שם - וראיתי בעיניים את הצעקות ושריקות הבוז). יש שינוי בגישה של איביי ופייפל בשנה האחרונה - אבל זה ממש לא מספיק - צריך שינוי מהותי בגישה ובהתייחסות.

חתימה 

אלי שמעוני, מוסמך כמומחה הדרכה באיביי.
מייסד וכותב ראשי באיביי ישראל.
מדריך קורס אי ביי. פועל להקמת 
eBay Israel.

פרופיל

פורסם: 28 ספטמבר 2010 02:27 PM   [ התעלם ]   [ # 6 ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  9
הצטרף  2007-04-22

חברים יקרים,
בעיית הפייפאל שלי נפתרה לעת עתה והם החזירו את החשבונות לפעילות מינוס הקפאה של 11000 דולר עד שיבינו מה קרה עם החשבון שאנחנו קשורים אליו, תעזרו באלי שמעוני, הבחור תותח ומקושר לכל האנשים הנכונים וזה המון בזכותו שפתחו לי את החשבון, צריך להיות חכם גם עם אייבי ולקוחות, התמרונים שעשיתי בשביל שלקוחות לא יתעצבנו עלו לי בלילות חסרי שינה שזה אומר פשוט שלחתי לאנשים מוצרים בתקווה שהם ישלמו כשזה יגיע אליהם ולהפתעתי הגמורה כולם שילמו, אז זה מראה שיש אנשים טובים בעולם אחרי הכל, בכל מקרה אני מהיום לא משאיר יותר מ 5000 דולר כל פעם בפייפאל, הם מתכוונים לטוב אבל יוצא להם רע, מה שכן האנשים פה בארץ כן מנסים לעזור אז ליצור איתם קשר תמיד טוב, ושוב כדאי להעזר באלי שמעוני שבאמת עוזר מכל הלב ואני ממליץ בחום באופן כללי בכל בעיה שיש לכם לפנות אליו כי הוא יודע עם מי לדבר

אז אלי באופן אישי מעל דפי הפורום אני מודה לך בשמי ובשם העסק שלנו, אתה באמת אדם טוב

אפי

פרופיל