ברוך הבא, אורח!! אנא בצע כניסה או הרשמה

יש לבצע כניסה או הרשמה על-מנת להשתתף בדיונים באתר

עזרה דחופה באיביי
פורסם: 08 ספטמבר 2010 03:59 PM   [ התעלם ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  3
הצטרף  2010-04-13

שלום לכולם
אני כבר שנה וחצי עובד עם איביי ובשנה האחרונה זה נהפך למקור הכנסתי היחיד עד שלפני חודשיים הם טענו שאחד ממוצרי מזוייף דבר שאינו נכון. ניסיתי להוכיח להם זאת אך הם נשארו בשלהם. כמובן שהדרוג שלי נפגע מכך קשות וכיום כל המכירות שלי הם בעמודים אחרונים. לאחר כמה שבועות התחלתי להעלות מחדש מוצרים חדשים בלי המוצר שהם חושבים שהוא מזוייף. הכל הלך טוב עד שלפני שבוע קיבלתי את ההודעה הבאה:

Trademark infringement is unlawful and breaches eBay’s policies. A trademark is a unique sign (such as a name, word, phrase, logo, or symbol) that a company uses to identify its products and/or services.

Using another company’s trademark in a way that may confuse buyers about the source of goods or services, or confuses buyers into believing that the seller is affiliated with, sponsored by or endorsed by the trademark owner is both illegal and against eBay’s policies. Examples include counterfeits, unauthorised replica items and items that bear the brand or logo of a company without that company’s permission.

Guideline: If the product you are listing bears the brand or logo of a company, but it wasn’t made or authorised by that company, don’t sell it on eBay. It’s against the law to sell unauthorised replicas of brand name products. Accordingly, listings for unauthorised replicas are not permitted on eBay.

If you need help with this policy, please follow this link:

http://contact.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ContactUsNextGen&Format=1&pid=872

For more information copy the following links into new browser windows:

http://pages.ebay.co.uk/help/policies/replica-counterfeit.html

http://pages.ebay.co.uk/help/policies/trademark.html

We do this in order to keep the site safe for all members, and sometimes this means removing certain listings.

- Past violations of policy
- Community members have expressed concern with the authenticity of previous items

פה הם למעשה מורידים לי את המכירות בגלל העבר שלי ולא בגלל המוצרים שאני מוכר עכשיו.

האם למישהו יש עצה מה לעשות? האם יש לאיביי נציג או חברה בארץ שאפשר להראות לה שמוצרי הם אכן אמיתיים?

תודה

פרופיל

פורסם: 11 ספטמבר 2010 05:00 PM   [ התעלם ]   [ # 1 ]
מנהל
RankRankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  5518
הצטרף  2007-02-12

בדרך כלל מה שעושים מעלים את המוצר כשמצלמים אותו עם שם היוזר. תדפיס את שם היוזר שלך בגדול ותצלם את מה שהדפסת יחד עם המוצר. דרך כלל זה מוכיח להם שהמוצר שלך אוטנתי.
תתקשר אליהם ותוודא שהם הבינו את זה. בדרך כלל עבירות נמחקות לאחר 60 יום - תלוי כמה פעמים חזרת עליהן.

חתימה 

אלי שמעוני, מוסמך כמומחה הדרכה באיביי.
מייסד וכותב ראשי באיביי ישראל.
מדריך קורס אי ביי. פועל להקמת 
eBay Israel.

פרופיל

פורסם: 11 ספטמבר 2010 11:10 PM   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר חדש
Rank
הצטרף  2010-04-13

אתה מתכוון להוסיף את שם היוזר על התמונה בעזרת פוטו שופ או כל תוכנה אחרת?
דרך אגב רשום שהעבירה תימחק רק לאחר שנה.

פרופיל

פורסם: 12 ספטמבר 2010 12:03 AM   [ התעלם ]   [ # 3 ]
חבר מומחה
RankRankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1625
הצטרף  2008-10-07

יא חביבי תיקרא מה כתבו לך

גולשים התלוננו והביעו חשש שהמוצר שלך לא מקורי
זה שתצלם את המוצר עם היוזר שלך לא עושה אותו מקורי

ייתכן וזה חיקויי 1:1 וניראה כמו אורגינאלי

בכל מקרה גם אם מדובר במוצר אורגינל -איביי דבר ראשון מעיפה את המכירה
אבל אני חושב שכדיי להוכיח את האוטנטיות של המוצר- פנה ישירות לחברה ושלח להם את המוצר שלך
ושיבדקו שם ושייתנו לך אישור שהמוצר אכן שלהם ואת האישור הזה תצרף לדף המכירה

אבל אם המוצר שלך רק ניראה כמו האמיתי ולא באמת - אז רד מזה

אבל אם זה מוצר מוביל שלך ואתה בטוח באוטנטיות
אז תשקיע את ה 100$ על מישלוחים ושיחות טלפון ופנה לכל מי שצריך לפנות באותה חברה ותסדר לך אישור פעם אחת ולתמיד

פרופיל

פורסם: 12 ספטמבר 2010 11:39 AM   [ התעלם ]   [ # 4 ]
חבר חדש
Rank
הצטרף  2010-04-13

קודם כל תשים לב שהורידו את המוצר האחרון לא בגלל שחושבים שהוא לא אמיתי אלא מוצר אחר שמכרתי לפני כשלושה חודשים.
אין ספק ששווה לי להשקיע 100$ או אפילו יותר.עד לפני 3 חודשים הייתי פאוורסלר בין כסף לזהב מאז המקרה המכירות שלי ירדו ב-90%. הבעיה היא שאני מדבר אתם אונליין הם כאילו לא רוצים לעזור או לא יכולים ולמייל האחרון שלי הם לא ענו. ואגב המוצר שהורידו לי לפני 3 חודשים הוא בדוק אמיתי בדקתי בארה"ב מכרתי אותו במשך שנה בלי בעיה ויש גם מספר מוכרים באיביי שמוכרים מוצר זה אפילו בלי תמונה של המוצר אלא רק בסטוק פוטו.
האם יש דרך אחרת לפנות אליהם? 

פרופיל