בקיצור, הבעיה שלי היא כזאת.
התחייבתי לקנות איזה מוצר והתברר שזה יוצא לי יותר מ50$ + משלוח, ואני ממש לא רוצה שזה יחכה לי במכס.
דיברתי עם המוכר וביקשתי ממנו לבטל את זה, כי גם לא רציתי שייתן לי פידבק שלילי.
הוא הסכים לשלוח לי invoice (חשבונית) חדשה שבה המוצר עולה + משלוח 49$.
עכשיו הוא כתב לי שהוא שלח לי את זה ואני פשוט לא יודע איפה זה באתר. כאילו אני לא מוצא את זה.
אני אשמח לעזרה, תודה.
זה לא במייל, וזה לא השתנה. כאילו הלכתי לזה שוב, וזה עדיין אותו מחיר, בלי הדיל שהוא הציע לי.
כלומר, הוא כתב לי כך: Ok I’ll do it for $49 total. I’ll ship it international priority
וזה ממש לא כך, זה 49$ לא כולל משלוח, כמו שהיה מקודם.
בקיצור, אתה רוצה להגיד לי שהוא לא יכול לתת פידבק שלילי.
אז אם התחייבתי לקנות שני מוצרים ואני לא קונה אותם מה עושים לי?
יש לי שני הזמנות שלא שלימתי עליהן, כלומר התחייבתי לשלם ועוד לא עשיתי את זה.
הזמנה אחת בטיפול והוא כנראה יוריד לי את המחיר לפחות מ50$ פלוס משלוח.
אבל השני לא עונה לי.
מה אני אמור לעשות? ממש לא בא לי שישעו אותי מאיביי.
טוב, הגעתי להסכם עם אחד והוא הוריד לי במחיר.
ההזמנה השנייה דורשת 57$, ואני לא רוצה להיתקע במכס.
ניסיתי לדבר עם המוכר והוא לא עונה לי.
יש דרך נוספת, אני אשמח לעזרה…
הבעיה שלי יותר מורכבת מהשעיה. הם מאיימים לדחוף לי יד לחשבון הבנק ולקחת כסף איך שמתחשק להם. הם כבר עשו את זה פעמיים. כל פעם בטענה אחרת.
כשנכנסתי לאיביי הם כתבו שאני משלמת להם רק בתנאי שאני מוכרת. פתאום מחייבים אותי על פרסום בלבד. בתוך הפרסומות האלה כתוב שאת משלמת רק אם את משתמשת באופציות נוספות.
וגם כל זה נמסר לאיביי רק בתנאי שאת מוכרת.
פעם אחת שלחו לי חיוב על כלום ממש. רק הצגה של המוצר באיביי. ומלכתחילה הם טוענים שזה חינם. פניתי לפייפאל בהיסטריה לביטול הגישה של איביי לחשבון שלי. וזה היה כבר מאוחר מדי. המוקדנית אמרה לי שהיא מבטלת את הגישה שלהם לחשבון הפייפאל, אבל “אני עדיין צריכה לסדר את זה איתם”
העניין הוא שאין עם מי לדבר, נראה שיש להם רובוטים שם. בלאגן אחד שלם.
נראה שיש איזה חוזה שאיביי החליטו עליו מטעם עצמם, שלפיו הם יכולים לתחוב לי יד לחשבון ולחייב אותי על השד יודע מה. אני לא מוכרת כרגע כלום, הפרסומות שלי מזמן לא מופיעות,
והפלא ופלא פרסומת ששלחתי לפני יותר משנה פתאום קיבלה תלונה ממישהו ששילם לי על מוצר
זה בכלל לא הגיע לידיעתי, ובטח לא לפייפאל שלי. וכעת הוא תובע אותי.
כבר כל כך נבהלתי שסגרתי את החשבון באיביי למרות שגם להכנס לשם לשניה אחת מפחיד אותי כי נראה שגם על זה הם מחייבים. נכתב לי שהוא יסגר רשמית רק אחרי 180 יום (???).
חשבתי שאם אחסום את הפייפאל הכל יגמר, אבל האיביי שולחים לי איומי גביה מנושים.
מעניין איך, נושים רובוטים? כל פעם מאיימים, וכעת קיבלתי גם עדכון מפייפאל,
שאם חברה דורשת חוב אני אהיה חייבת לשלם להם, גם אם בטלתי את הגישה שלהם לחשבון שלי.
לך תוכיח שלא עשית כלום ואתה לא חייב להם כלום. את פייפאל זה לא מעניין.
אני מאוד חוששת בקשר לעתיד. מה עושים? יש למישהו דרך לצאת מזה?
חשבת אולי למחוק מפייפאל את חשבון הבנק ולהכניס במקום פרטים של ויזה נטען מהדואר?
ככה הם יכולים לקחת אך ורק מה שאת מכניסה לשם ואין להם שום גישה שהיא לחשבון בנק או לכרטיס האשראי שלך…
יכול להיות שפשוט עשית כמה טעויות של מתחילים באיביי (כגון לקנות משהו לא לשלם או אפילו לא לשלם בטעות עמלת העלאה או קנייה מלפני הרבה זמן?
תשמעי, איביי חרא, גובים ערימות של כסף, אבל הם לא יגנבו לך כסף סתם בלי סיבה, יש מצב שאמרו לך שיש לך ליסטים בחינם אבל בחרת אופציה שעלתה לך מעט כסף (כמו לפרסם את הליסט גלובאלי, או ב:"קנה את זה עכשיו” וכו’
עוד נקודה למחשבה, איביי קנו (מזמן) את פייפאל… סתם שתדעי.
הייתי אומרת - מסקנות - לא להתעסק איתם. בכלל.
אני שולחת מכתבי תגובה, והם מגיבים על משהו אחר, פעם אחת אמרו לי שמוותרים לי על חוב. ובמכתב אחר אמרו לי שאני עדיין חייבת. מובן שהחוב נשאר.
לגבי התשלום לבנק הדואר.. זה רק עוד תשלום שאני לא אמורה לשלם, וגם אין לי כסף לשלם, ובתמורה למשהו שאני אפילו לא יודעת אם יתרחש בעתיד.. חייבת להיות דרך אחרת. לא יתכן שיסחטו ממני כספים בצורה כזאת,
ואני בכלל הגעתי במטרה להרוויח, לא בגלל שיש לי עודף כסף!!!! זה אבסורד שאני משלמת!!! חייב להיות איזה גורם שיטפל בזוועה הזאת.